Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz a Hangya 3 főgonosza

Alakul az Ant-Man 3.

A Deadline arról értesült, hogy a most futó HBO-s Lovecraft Country sztárja, Jonathan Majors fogja alakítani a Hangya, azaz az Ant-Man tervezett harmadik részében a főgonoszt, aki nem más lesz természetesen, mint Kang the Conqueror.

Pár hónapja derült ki, hogy a filmnek az a Jeff Loveness lesz a forgatókönyvírója, aki legutóbb a kultikus Rick and Morty-sorozaton dolgozott. Ez persze nem azt jelenti, hogy olyan stílusra kell számítani, mint az animációban, de mindenképp figyelemre méltó a választás.

Az Ant-Man az MCU egyik meglepetés sikere volt, ugyanis a karakter a semmiből érkezett és lett sikeres a maga erejéből, ráadásul egy olyan stílusban, ami eléggé eltért a korábbi szuperhősös filmekétől. Az első Hangya Amerikában 180, míg a világ többi részén 339 millió dollárig jutott el, és azt, hogy a nagy többségnek bejött az első rész, vagyis kíváncsi volt a folytatásra az bizonyítja, hogy ezek után a második epizód ezt le is pipálta 217 milliós belföldi és 406 milliós nemzetközi eredményével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!