Szekeres Viktor

Előre hozták egy folytatásfilm mozis premierjét

A sok halasztás közepette meglepő olvasni egy premierdátum előre hozásáról.

Meglepő módon, miközben egyre több filmről olvashatjuk azt, hogy nem kerül bemutatásra 2020-ban, a Universal Pictures bejelentette, hogy a The Croods: A New Age amerikai premierdátumát december 23-ról november 25-ére hozta előre, a megürülni látszó hálaadási hétvégére. A húzás mindenképp opportunista, ki fog derülni, hogy mennyire válik be a Nicolas Cage és Emma Stone főszereplésével készített animáció esetében.

Egyeseket lehet, hogy meglepetésként érhet az, hogy a Croodék második részt kap, hiszen 2016-ban még arról írtunk, hogy a stúdió lefújta a folytatást, aminek az első része 135 milliós költségvetésből Amerikában 187 millió dollárig jutott el, míg a világ többi részén 400 millióig. Az akkori hírek szerint a projekt vesztét az okozta, hogy miután a Dreamworks Animationt eladták a Comcastnek, a cég felmérte a prioritásokat, és úgy döntött, hogy ez a film nem tartozik közéjük. A jelek szerint megváltoztak a prioritások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    "a cég felmérte a prioritásokat, és úgy döntött, hogy ez a film nem tartozik közéjük."
    hát nem is volt egy nagy durranás. Kb egy olyan jelenet van amire emléxem az a családi fotó készítése. A többi felejthető volt részemről.