Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kerül mozikba a Sikoly 5

2022-es film lesz az új Sikoly.

Nem csak az derült ki a napokban, hogy Courtney Cox és David Arquette mellett Neve Campbell is vissza fog térni az Sikoly felélesztésére, hanem az is, hogy a korábban bejelentett színészek (Jack Quaid, Melissa Barrera, Jenna Ortega) mellett benne lesz a filmben Mason Gooding, Dylan Minnette, Kyle Gallner, Jasmin Savoy Brown és Mikey Madison, valamint a 4. részben szereplő Marley Shelton.

A forgatás nemsokára el fog kezdődni, és már az sem titok, hogy mikor tervezik bemutatni a filmet Amerikában. A premier hivatalos dátuma 2022. január 14-e lett, de azt még nem tudni, hogy mi lesz a hazai dátum. Bár, ha tippelnünk kéne, akkor természetesen a január 13-a lenne az első választásunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  Ne vedd sértésnek, de az első Sikoly a legjobb. A többi csak a szokásos, felesleges lóbőr. A Halloween rebootról meg már ne is beszéljünk.
 • kalapos01 #3
  (Mármint félreértés ne essék, tudom, hogy menő a mindenféle shaming és sokan utálják az első filmet (a negyediket viszont nem hiszem, hiszen aki utálta az elejét, az odáig már el sem jutott), ez MEGESIK, de tényleg van, aki annyira elvarázsolt, hogy a kis világában azt képzeli, hogy senki sem vár egy folytatást, ha senki sem imádta az előző epizódot? Ejha. Jöhet ez is, remélem, kurva jó lesz, és jöhet az új Fűrész meg Halloween is, csak nyugodtan, azok is vártak. Meg a Candyman. Cserébe viszont érdekel valakit is az Annabelle 4, meg a Conjuring 4 meg az Insidious 4? Gondolom, igen. Sokakat. Engem nem.)
 • kalapos01 #2
  Van olyan, akit nem érdekel? Már hogyne érdekelne!
 • Jawarider #1
  Érdekel ez még valakit ?