Szekeres Viktor

Újra láthatóak lesznek az RTL Klub legújabb sorozatai az RTL Klub szolgáltatásában

Ismét megnézhető lesz a Mellékhatás és az Alvilág az RTL Most+-on.

Fura módon az RTL Klub pozitív hírként tálalja közleményében azt, hogy a Mellékhatás és az Alvilág ismét elérhetővé válik az RTL Most+ kínálatában, holott ez sokak számára természetes lenne. Előbbi szeptember 25-től, utóbbi pedig október 23-tól lesz ismét megnézhető, azonban üröm az örömben, hogy mindössze egyetlen hónapon át. Egy, az Alvilághoz hasonlóan bukott hazai sorozat, a Jófiúk is visszakerül az RTL Most+-ra október 9-én.

Ezek mellett más csatornák produkciói is elérhetővé válnak a digitális szolgáltatás előfizetői részére: október 4-től, a Spektrum Home talkshowja, a NőComment a legújabb epizódjait elsőként az az RTL Most+-on lesznek láthatóak, de mindenféle valós eseteken alapuló, gyilkosságos magazin, illetve széria is érkezik majd az Igaz krimi elnevezésű true crime blokkba, például a Végzetes vonzalom, az Óvakodj a szomszédodtól! vagy az Elásott bűnök.

Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Kapos-NET Kft., Pick-Up Kft., PR-Telecom, Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor MyTV, Vidanet és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére, valamint hamarosan a UPC Direct és az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV Extra ügyfelei számára is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andrevv #3
    kell a francnak...
  • zetortraktor #2
    Pont ezt akartam írni! A könyvek szinte kivétel nélkül igényes és olyan művek, amiktől csak gyarapodni lehet. Szemetet nagyítóval sem nagyon találni köztük. Az ember bemegy egy boltba, ezerszámra talál kincseket minden polcon.
  • Jawarider #1
    Inkább olvassatok