Szekeres Viktor

Megkezdte hódító útját a Mulan

A Mulan Ázsiában már megy a mozikban.

Még a Tenetnél is jobb kritikákat kap a Mulan, melyet több ázsiai moziban (és Szlovákiában) is bemutattak már. Természetesen a film a legtöbb nézőhöz a Disney+-nak köszönhetően jutott el, melynek az összes piacán elérhetővé vált, bár a szokott VOD-os 20 dolláros ár helyett prémium, 30 dolláros áron - minden bizonnyal így is nagyon sokan nem fogják kivárni a 3 hónapot, míg az előfizetők díjmentesen is megtekinthetik.

A film pedig nem szerepel rosszul ezeken a kisebb piacokon, hiszen majdnem 6 millió dollár folyt be. A legtöbb a Közel-Keletről (1,8 millió), de Tajvanon és Thaiföldön is 1,2 millió dollár értékben adtak el jegyeket rá, míg Szingapúrban és Malajziában 700, illetve 600 ezer dollárért. Mi ezen a héten láthatjuk először a kalandfilmet, mint ahogy az oroszok vagy a kínaiak is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #3
  kivették belőle azt a pluszt, amitől a rajzfilm szerethető, ami maradt, azt meg kínai filmekben jobban megcsinálták már.
 • Gladiator #2
  Ez egy B-kategorias film szinvonalan van borzaszto szineszi jatekkal, rendezessel es vagassal. Torrentet sem er.
 • takysoft #1
  Nem volt rossz film.
  Más, mint a rajzfilm. Az Orooszlánkirály kb képkockáról-képkockára másolása helyett itt visszanyúltak az eredeti történethez, és picit máshogy fogták meg.
  Önmagában értékelhető filmecske, de az ember akaratlanul is a rajzfilmhez hasonlítja.

  És ahhoz azért sajna valahogy nem ér fel. Nincsenek dalok benne. (leszámítva a legvégén a stáblista alatt egyet, de az már ugye nem a film) Nincs Musu sem.
  Helyette egy főnixmadár van, ami nem beszél, csak reked.

  Próbáltak komolyabbra venni a hangvételt, ezzel a humora elveszett a dolognak, de a komoly oldalról meg nem jött be annyi, amennyi ahhoz kellett volna, hogy kompenzálja.

  Egyszernézős. Nem rossz. Nem is különösebben jó.

  Ha nem azt várod, amit a rajzfilm hozott, akkor akár tetszhet is :) Amúgy önmagában tényleg nem rossz :)

  Kellett?
  Hát ezt nem az én tisztem eldönteni :D