Szekeres Viktor

Menekülnek a nézők az új X-Men-filmről

A New Mutants iránti érdeklődés elég komolyan visszaesett.

Rég volt már olyan, hogy vasárnap az amerikai mozifilmes bevételi adatok alakulásáról számolhattunk be, de mivel múlt héten bemutatásra került több, mint 2000 moziban a New Mutants című horrorfilm, ezért most a film bevétel-változásairól is hírt adhatunk. Azok pedig nem túl biztatóak.

Azok után, hogy a film a járványhelyzethez képest teljesen tisztességes, de mindenképp alacsony kezdést produkált, a második péntekre nagyon komolyan visszaestek a bevételei a becslések alapján. A film ezek szerint csak 800 ezer dollárt hozott Amerikában, ami 74,3%-os csökkenést jelent, és ez nem jelent jő előjeleket a hétvégi, és a teljes bevételre nézve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Legendrush30 #2
    Nagy Pókember rajongó lettem a Ps4es Pókember után. Valahogy ki is maradtak az új Pókember filmek. Amíg a játék úgy gondolom nem csak gyerekeknek készült sőt! addig ezek az új filmek biztosan csak a tiniknek.
  • Lapajka #1
    Járvány helyzetben egyáltalán nem mérvadó, főleg jelen szakaszában, amikor ismét kulminál a dolog... Amúgy meg az X-men mindigis rétegfilm volt, mint ahogy eleve a szuperhős filmek... inkább ifjúsági-gyerek filmek... komoly ember ilyen zagyva cgi dilire már nem pazarol pénzt, max esetleg otthon nézi meg... szóval semmit ne tudtunk meg arról ebből a "hírből", hogy jó lett vagy sem. Viszont azt tudjuk, hogy Maisie és Anya mindketten külön-külön is elvisznek egy filmet a hátukon; akármilyen is az a film, csak miattuk jó, mivel akkora zseni mindkét csajszi, és mellesleg gyönyörűek... ergo már csak miattuk garantáltan, mégha megkötésekkel is, de biztos hogy jó... (mellesleg nem nyúltak még akkora nagy trébe eddig, persze nincs is még extra filmes múlt mögöttük); mámorító boldogság, hogy közös filmben játszanak... tehát értelmetlen nyígni... a nagyközönség véleménye itt semmit sem számít, főleg hogy USA-ban hányan ültek be moziba rá...
    Mivel rétegfilm, nyilván a Maisie és Anya rajongóknak legyen bármilyen is, tetszeni fog garantáltan és akkor még nem beszéltünk a mutánsos filmek rajkongóiról illetve az X-men saga rajongóiról... (amit megintcsak sokan nem szeretnek ugyebár eleve)... a rajongó meg mégha gyengébb rész is, akkor is legalábbis megnézi, és valamelyest azért tetszeni fog, legalábbis a kedvenc karakterei miatt... (pl korábban ugyebár, Mystic ill Jane nekem speciel már bőven elég volt, vagy a Rozsomák; már minden más mindegy is volt, csak láthatom őket új filmben, de amúgy Fassbender is zseniális mindig) végül de nem utolsó sorban jelzem, hogy nem horrorfilm, hanem sci-fi akció thriller... ahogy általában az X-men-ek...