Szekeres Viktor

Michael Keaton visszatér Denevéremberként

Michael Keaton és Ben Affleck is szerepelni fog a The Flash-mozifilmben.

Júliusban megerősített sajtóinformációk szóltak arról, hogy a Warner stúdiónál valakinek azt pattant ki a fejéből, hogy Michael Keatont vissza kéne hozni Bruce Wayne-ként a mostani DC-s filmes univerzumban, mégpedig a The Flash-be. Akkor arról írtunk, hogy az ötlet pedig olyannyira megtetszett az illetékeseknek, hogy már el is kezdték a megbeszéléseket a színésszel. Nos, a DC FanDome rendezvényen kiderült, hogy erre már mérget is lehet venni, hiszen a szerződés megköttetett, még Andy Muschietti, a film rendezője is beszélt róla.

Keaton 1989-ben játszotta el először a köpönyeges igazságtevőt, majd később, 1992-ben visszatért a szerepbe. És, ha mindez nem lenne elég, a filmben még a korábbi Batman, Ben Affleck is szerepelni fog. Részvételük természetesen semmilyen formában nem befolyásolja a Matt Reeves-féle Denevérember-filmet, amit most forgatnak Robert Pattinson főszereplésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • NEXUS6 #4
  Ezt jól összefoglaltad. :) És Keaton már zseniálisan eljátszott egyszer egy kiöregedett meghasonlott szuperhíró karaktert is a Birdman-ben! ;)
 • Voltan #3
  Egyetértek. Annyival talán még kiegészíteném, hogy Bale jó Batman volt, ha a modernebb képregényeket vesszük alapul, ahol maga Batman karaktere is még sötétebb, zavartabb, betegebb, mint a régi klasszik időkben. Keaton az abszolút klasszik Batmant hozta zseniálisan. Nekem is ő a kedvencem.
  Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.09.01. 09:03:21
 • grobs #1
  A multiverzum sokmindent elbír.