Szekeres Viktor

Készül A bölcsek kövére-reboot

Ismét lesz Nutty Professor.

Újabb feldolgozást kap Jerry Lewis klasszikus komédiája, a The Nutty Professor. Az itthon Dilidoki címen ismert komédiát először a premierje után 33 évvel rebootolták 1996-ban Eddie Murphy főszereplésével, most pedig még ennyit sem kell várni egy új franchise indítására, hiszen megkezdődött a legújabb változat fejlesztése, miután a Project X Entertainment megvásárolta a jogokat.


A klasszikus komédia szinopszisa a következő: "A kissé esetlen és kétbalkezes fizika professzor feltalál egy különös szert, mellyel ha rövid időre is, de a nők bálványává válik. A professzor azonban különösen egy nő kegyeiért küzd, és megpróbálja minden eszközzel elcsábítani. Ám ahogy az lenni szokott, a hazug ember lebukik, és a professzor egy bálon kénytelen bevallani, hogy a szívtipró és ő egy és ugyanazon személy. Ennek ellenére "happy end"-del végződik a történet, mert kiderül, hogy az imádott nő a férfi eredeti önmagáért, nem pedig a felturbózott változatért rajong."

Egyébként 2010-ben arról számolhattunk be, hogy Eddie Murphy saját rebootja harmadik részén dolgozik, azonban ebből a projektből végül nem lett semmi. A legutóbbi Bölcsek kövére-sorozat anyagilag elég sikeres volt. Az 1996-os első rész Amerikában 128, világszerte 145 millió dollárt termelt az 54 milliós költségvetésből, míg a 2000-es folytatás 123 milliót hozott hazájában, nemzetközileg azonban csak 43 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!