Szekeres Viktor

Új előzetest kapott az HBO fantasy sorozata

Folytatódott Az Úr sötét anyagai reklámozása.

Az HBO bejelentette, hogy a BBC-vel közösen gyártott fantasy sorozata, a His Dark Materials, azaz Az Úr sötét anyagai 2. szezonja novemberben fog bemutatkozni a csatornákon (ez azt jelenti, hogy a magyar premierre is akkor kell számítani), és ezt megerősítendő egy új előzetest is kiadott a szériához.


A történet egy mágiával és technológiával bővített párhuzamos univerzumban élő árváról szól. A hazai kiadás első kötetének a fülszövege a következő: "Képzelj el egy világot, ami olyan, mint a miénk, és mégsem. Ahol lelked egy része állatdaimón formában testesül meg. Ahol a jegesmedvékből zsoldoshadsereg szervezhető. Képzeld el, hogy több világ párhuzamosan létezhet egymás mellett, és az átjárás sem lehetetlen, sőt, két különböző világ gyermekei, Lyra és Will egy harmadikban találkoznak, hogy beteljesítsék a sorsot és bevégezzék küldetésüket - egy világokra szóló élethalálharcban, ahol az arany iránytű mutatja az utat. "

Természetesen a második évad már a második könyvet, A titokzatos kést fogja adaptálni. Ennek a következő a fülszövege: "Lyra immáron tudja, mi van az északi fényen túl, s abban a másik világban, ahova jutott, nem csak egy kihalt, furcsa várost talál, hanem egy fiút is. Willnek is megvannak a maga titkai, ő is menekül valahonnan, ám hogy léteznek másik világok, még csupán a kezdet számukra. Ahogy sorsuk összefonódik és történetük bonyolódik, lassan felsejlik, hogy olyasmi felé tartanak ők és a többi, szeretett vagy gyűlölt szereplő, mely minden világot meg fog rengetni - s ebben a titokzatos késnek is nagy szerepe lesz... "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!