Szekeres Viktor

Új X-akták sorozat készül - egy komédia

Spinoffot kaphat az X-akták.

Amíg nem érkezik meg a The X Files hivatalos folytatása, addig lehet, hogy be kell érnünk egy spinoffal. Egy komédiával. Egy animációs komédiával. Az amerikai Fox csatorna, a The Simpsons, a Family Guy és a Bob's Burgers otthona ugyanis elkezdett fejleszteni egy új X-akták sorozatot The X-Files: Albuquerque címmel, Chris Carter, az eredeti készítő executive producerkedése mellett. Carter azonban nem készítő vagy író a projektben, a sorozat atyja Rocky Russo és Jeremy Sosenko.

A tervezett széria történetének helyszíne a címből kiderül, a középpontban pedig egy FBI-iroda eléggé szedettvetett társaságot alkotó alkalmazottai lennének, akik azokkal az X-aktákkal foglalkoznak, amik túl furák, röhejesek vagy idióták, hogy Mulder vagy Scully foglalkozzon velük. Mondhatni egy afféle B-csapatról lenne szó.

Egy sorozat fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a platform a készítőtől berendelte egy pilotepizód forgatókönyvét, amit vele együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően döntést hozzanak arról, hogy a projekt megérdemli-e a pilotberendelést, azaz az első rész leforgatását, de akár rögtön a teljes szezon elkészítésére is kiadhatnak ukázt. Ha pilotberendelésre kerül sor, még az sem jelent biztos sikert, hiszen a végeredmény láttán szokták eldönteni, hogy sorozat is legyen-e a projektből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Az Y-aktákra ki emlékszik? :)