Szekeres Viktor

A másik Suicide Squad-reboot videó már élő akciójeleneteket is mutat

Nem csak a roll call videót adták ki a Suicide Squad rebootjához.

Mint ismert, James Gunn rendezésében a Warner stúdió újraindítja a Suicide Squad, azaz az Öngyilkos osztag sorozatot, ami pár visszatérő karakter mellett elég sok újoncot is fel fog vonultatni. A szombaton bemutatott névsorolvasás mellé kiadtak egy 2 perces, színfalak mögötti videót is, amiben interjúrészletek és forgatási felvételek vannak leginkább.


Az minden bizonnyal senki számára nem kell ecsetelnünk, hogy a jó bevételt hozó mozis szereplés ellenére a David Ayer által rendezett Suicide Squad - Öngyilkos osztag a fogadtatása miatt bedőltnek lett nyilvánítva, így bár egyértelmű volt, hogy a Warner tovább akarja vinni az ismertté vált címet, azt nem tehette meg szimpla folytatásként, hiszen a második film biztos, hogy jóval kevesebb bevételt hozott volna. A kérdés az, hogy a hasonlóságokat sikerül-e úgy kommunikálni, hogy a film ne csak szimpla folytatás látszatát keltse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Miért látom mindig a Jai Courtney-t kilógni minden filmből? Semmi mást nem látok benne, amikor megjelenik, csak egy ukrán gyúrós csávót, legyen akármi a szerepe. :D (Pedig nem is ukrán. :D)
  • Zombee #1
    Egy film után azért elég nehéz sorozat újraindításáról beszélni. Nem kell ragozni és magyarázni a hülyeséget. Lesz új Suicide Squad film és kész.
    Ránézésre jobbnak tűnik, talán az agyament karakterek feldobják. Az elsővel pont ez volt a baj, hogy se sztori, se karakterek, csak színészek jelmezben.