Szekeres Viktor

Címet kapott a Shazam 2

Megvan, mi lesz az új Shazam-rész címe.

A COVID-19 járvány miatt elmaradt Comic-Connak (is) köszönhetően a Warner és a DC saját képregényes/filmes/tévésorozatos/videójátékos rendezvényt tervezett. A DC FanDome virtuálisan került megrendezésre augusztus 22-én (és szeptember 12-én folytatódni is fog), és a keretén belül jó pár képregény, film, tévésorozat, videójátékos készítői, valamint szereplőgárdája jött össze online, hogy beszélgessen, illetve természetesen azért is, hogy különféle exkluzív tartalmakat kínáljanak a rajongóknak. Nem egy film és tévésorozat rajongói kaptak exkluzív infókat, viszont akadtak olyanok is, amiket csak a rend kedvéért támogattak meg.

Ilyen volt többek között a Shazam! is, amiről ugyan páran kedélyesen elcsevegtek, de csak azt tudtuk meg róla, hogy a film címe Shazam! Fury of the Gods lesz. Tavaly decemberben ugyebár még arról számolhattunk be, hogy áprilisi film lesz az új Shazam, miután a Warner bejelentette be, hogy amerikai premierjének dátuma 2022. április elseje, azonban a járvány következményeképp a stúdió úgy döntött, hogy fél évvel később, egész pontosan 2022. november 14-én mutatja csak be a filmet Amerikában.

A hazájában 53 millió dollárral debütáló, egyébként 100 millió dolláros költségvetésből készített film végül 140 millió dolláros bevételig jutott el, Amerikán kívül pedig 224 milliót kalapozott össze, így 365 millió dolláros világbevétellel zárta mozis futását. Ami egy új szuperhősre épülő film esetében kifejezetten tiszteletre méltó eredmény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!