Szekeres Viktor

Filmet kap Pókember egyik ellensége, Kraven, a vadász

Megvan a Kraven-film rendezője.

Tavaly nyár végén derült ki, hogy a Sony és a Disney nem tudott megegyezni finanszírozási és bevétel-megosztási kérdésekben közös mozifilmjeik kapcsán. És akkor arról volt szó, hogy mindez ahhoz vezethet, hogy Kevin Feige inputja nélkül készülhetnek el a Sony-s Marvel-adaptációk - jó eséllyel gyorsabban, mint Feige és csapata részvételével.

A helyzet tehát arra utalt, hogy a Sony elégedett volt saját kreatívjai teljesítményével a Venom, valamint az animációs Pókember-film kapcsán, és már akkor szó volt arról, hogy a jövőben nem csak az említett alkotások folytatásain, valamint a Pókember-filmeken kívánnak a Marvel Studios segítsége nélkül dolgozni, hanem olyan további tervezett projekteken, mint a Morbius Jared Letóval, a Kraven, The Hunter, valamint a Silver Sable és Black Cat köré tervezett film. (És ki tudja, talán még a parkolópályára tett Sinister Six is lekerülhet valamikor a polcról.)

Elsőként a Morbius-film készült el, aminek már láttuk is az előzetesét, most pedig a Kraven, The Hunter lépett előre egy elég nagyot, hiszen rendezőt kapott a projekt, mégpedig a Triple Frontiert is jegyző J.C. Chandort - korábban Jon Watts volt a poszt várományosa, majd Antoine Fuquával fejlesztették a képregény-adaptációt. A film a hírek szerint Kraven’s Last Hunt történetén alapul majd, a forgatókönyvet Richard Wenk írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    A Venom nem volt rossz. Szegény Pókember viszont a Marvellel közösen is nagyon harmatos, ráadásul idegesítően erőltették bele az MCU-ba már az elejétől kezdve. Sehogy nem akar szegény közkedvelt Pókembernek összejönni egy jó film. Komolyan még a Spiderverse volt a legszórakoztatóbb.