Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Netflix űrhajós sorozata

Ilyen lesz A távolban.

Szeptember első péntekén mutatja be a Netflix A távolban (Away) című űrhajós sorozatot, amihez tegnap került kiadásra a második, ezúttal szerencsére jóval hosszabb előzetes, melyből, a teaserrel ellentétben már elég jól lehet következtetni arra, hogy kiknek lesz érdemes beneveznie egy tömbösített megtekintésre.


A 10 részes első évaddal rendelkező szériát Andrew Hinderaker készítette Chris Jones Esquire-ben megjelent cikke alapján. A Netflix hivatalos szinopszisa a következő: "A közeli jövőben az emberiség űrhajót küld a Marsra. A fontos küldetéshez elit asztronautákból álló csapatot toboroznak a világ minden részéről, például az Egyesült Államokból, Oroszországból Kínából, Indiából és az Egyesült Királyságból. Ha minden jól megy, az asztronauták három évig távol lesznek az otthonuktól és a szeretteiktől. Ez az idő a földi és az űrbeli kapcsolataikat is próbára fogja tenni, miközben a túlélésért küzdenek, és igyekeznek elérni az emberiség legfontosabb célját. Az egész világ őket figyeli majd."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #10
    "igyekeznek elérni az emberiség legfontosabb célját."

    Ez tenyleg sci-fi, ha a Mars elerese lesz az adott idoszakban az emberiseg legfontosabb celja..Megszunt az ehezes, mindenkinek van fedel a feje felett, nincs terrorizmus meg haboru, a bunozes is nullara redukalodott...Ez valami Star Trek spinoff?
  • BrockSamson #9
    Az aszteroida ovben nagyon nagy mennyisegben talalhato viz es a legkulonfelebb femek. Ezert sincsen ertelme azoknak a torteneteknek, amikor az idegenek a Foldet celozzak meg annak kincsei miatt, ahelyett, hogy befognanak par aszteroidat.
    A hely pedig nem az ur maga, hanem a bolygok es holdak felszine, ami tobbszorose a Foldenek.
  • t443 #8
    "Ez az idő a földi és az űrbeli kapcsolataikat is próbára fogja tenni..."

    Az otthon maradt feleség gondolom "Mi a baj? - Semmi." logika mentén majd kezelhetetlen szituációkba és szociodrámába kezd, az űrhajós közben "A vezető feladata a bajban is erősíteni a csapatot" lerágott csontot játssza, amelyben kezelhetetlen és idegesítő ellentétek feszülnek egymásnak. Előjönnek gyermekkori traumák, irigység.
    Egészen biztos vagyok benne hogy a film a scifi díszleten kívül inkább szociodráma lesz.
  • nirriti #7
    Például aszteroidák tele nagy tisztaságú ércekkel.
    Mondjuk egy több kilóméteres aszteroida tele arannyal vagy platinával könnyen hasznot hozhatna. Tudod itt lent több tonna értéktelen kőből grammban mérik amit ki tudnak nyerni.
    Van már pár cég ami arra alakult, hogy ilyesmivel foglalkozzon ha mindent megoldanak.

    https://youtu.be/d44TQRewClc
  • gombabácsi #6
    az űrben milyen erőforrások vannak? a hely mennyiben számít, ha nincs benne semmi?
  • gombabácsi #5
    óceánok, sivatagok, sarkkörök, tundra...
  • Kelta #4
    csak a levegő meg a víz hiánya zavaró..meg az a sok sugárzás :)
    ártalmas :)
  • BrockSamson #3
    A teruletek es az eroforrasok korlatozottsaga a legtobb globalis problema okozoja. Az urben mindketto nagy mertekben rendelkezesre all.
  • gombabácsi #1
    az emberiség legfontosabb célja az űr meghódítása? :)