Szekeres Viktor

Elkészült az Ahová lépek, szörny terem 7

Újabb epizódot kapott a Tremors.

Nincs leállás, folytatódik a széria: Amerikában 2018. május elsején jelent meg lakossági forgalmazásban az Ahová lépek, szörny terem-sorozat hatodik epizódja, mely a Tremors: A Cold Day in Hell címet viselte Paul Gross és Jamie Kennedy főszereplésével, akik ismét belebújnak Burt Gummer és Travis Welker bőrébe. Heteken belül pedig itt lesz a széria hetedik része is, a Tremors: Shrieker Island, mely eddig Tremors: Island Fury címen futott. Nemsokára az előzetes is elérhető lesz.

1990-ben a klasszikus Tremors Ron Underwood rendezésében 16,7 millió dollár bevételt ért el Amerikában a mozikban, s ezt még jó pár folytatás követte, igaz, azok csak lakossági forgalmazásban jelentek meg - videókazettán, illetve DVD-n: 1996-ban a Tremors 2. - Ahová lépek ismét szörny terem (Tremors II: Aftershocks), 2001-ben a Tremors 3. - Ahová lépek, már megint szörny terem (Tremors 3: Back to Perfection), 2004-ben pedig a Tremors 4. - A legenda elkezdődik (Tremors 4: The Legend Begins). Az ötödik rész, a Tremors 5: Bloodlines 2015-ben jelent meg. S ha mindez nem lenne elég, akkor még Tremors-tévésorozat is készült, bár mindössze 13 részt ért meg 2003-ban, ráadásul a Syfy nemrég új tévés szériát kezdett el fejleszteni, aminek a pilotjában Kevin Bacon is szerepelt volna, de sajnos ebből végül nem lett semmi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tntmaxy #5
    Első rész nagyon tetszett. Második is tetszett de nagyon hiányoltam Kevin Bacont. Harmadik résztől szerintem nagyot esett a színvonal.
  • Zombee #4
    Nem volt az a sorozat olyan szar, ilyen kis langyos vasárnap déli meseként futott a tv2-n, el lehetett nézegetni.
    Megérdemelne ez a film egy tisztességes folytatást a régi szereplőkkel, jó sok fröcskölő vérrel és szigorúan báb, makett szörnyekkel.
  • Cobra. #3
    A filmek elmentek B kategóriában, de a sorozat nagyon szar volt (már amennyire emlékszem). Mondjuk csodálom, hogy még mindig megéri csinálni ebből új filmet.
  • sárkánylovag #2
    Én csak azt nem értem ha a sorozatra úgy érezték kifulladt akkor hogy lehet hogy filmet meg mernek belőle vállalni ?
  • Antracit #1
    Valahogy bírom az ilyen óriási, rusnya szörnyeket! :-)