Szekeres Viktor

A The Last of Us-sorozat ki fogja terjeszteni a játék történetét

A tévésorozat követni fogja a The Last of Ust.

Tavasszal derült ki, hogy a Naughty Dog és az HBO együttműködésének köszönhetően, a Sony stúdió bevonásával megkezdődött egy Last of Us sorozat fejlesztése a prémium csatornánál. A tervezett széria készítője a Horrorra akadva 3, a Másnaposok 2 és a Csernobil írója, Craig Mazin, valamint az a Neil Druckmann, aki a nemrég második résszel folytatandó videójáték történetét kitalálta.

Pár hónapja már szó volt arról, hogy a széria sztorija az első játékén alapulna, most pedig Mazin az BBC Radionak adott interjújában elmondta, hogy a rajongóknak nem kell félnie attól, hogy avatatlan kezekbe kerülne a sztori, és hogy bizonyos dolgokat semmissé tennének, sőt, a terveik szerint a meglévő alapokra építkezve még ki is terjesztenék a már ismert történetet.

Korábban egyébként még mozifilmes formában szerették volna elkészíteni a Last of Ust, a Screen Gems stúdió meg is vásárolta a megfilmesítési jogokat, és ennek a projektnek a forgatókönyvét is Druckmann írta. Idővel azonban utóbbi arról számolt be, hogy az adaptáció a hírhedt "fejlesztési pokolba" került, semmilyen előrelépés nem történt a megvalósítás terén, és el is halt a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!