Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk a Sonic 2-t

2022-ben érkezik a következő Sonic-film.

Tavasz végén derült ki hivatalosan, hogy második részt kap a Sonic The Hedgehog, most pedig már azt is tudjuk, hogy a filmet Amerikában 2022. április 8-án akarja bemutatni a Paramount stúdió. Legalábbis ezt tweetelte ki a film főhősének hangját kölcsönző Ben Schwartz. Egyelőre még a fejlesztés korai fázisában jár a projekt, és nem tudni, hogy kik fognak szerepelni benne, azonban a jelek szerint vissza fog térni mind a rendező, Jeff Fowler, mind az írók, Pat Casey és Josh Miller, mind pedig a producerek és executive producerek.

A film sikere számokban: Amerikában mozis futása során a jegyeladásokból 146 millió dollár folyt be, míg Amerikán kívül 161 millió. Ezzel a film minden idők egyik legsikeresebb játékadaptációjává vált, Amerikában megelőzte a 131 milliós Tomb Raidert és a 144 milliós Detective Pikachut. Nemzetközileg már nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen ott a Warcraft 439 milliója tornyosul előtte, valamint a Rampage is 430 millió körül termelt, a 300 millió pedig két Resident Evil-epizódnak és a Prince of Persia-filmnek is megvolt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsombor99 #1
    A film maga nagyon jó volt, sőt, esetemben hozzátartozik az is, hogy nekem egy vidéki kertmoziban volt lehetőségem látni, nem pedig egy zárt "multiplex" moziteremben!
    Remélem, hogy a második rész is lesz annyira jó mint az első volt...
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.07.29. 12:00:17