Így kezdődik az új Star Trek-tévésorozat

Kiadásra került a Lower Decks első pár perce.

Többször is írtunk arról, hogy Star Trek: Lower Decks címmel új Űrszekerek-széria került bemutatásra az amerikai CBS All Access platformon. Az animációs sorozathoz a korábbi előzetesek után most kiadták a nyitójelenetét, melytől a CBS All Access azt reméli, hogy még több néző dönt úgy, hogy bepróbálja azt, illetve előfizet a szolgáltatásra.


A komédia készítője Mike McMahan, aki legutóbb a Rick & Morty című animáción, valamint a Solar Oppositesen is dolgozott, és a rajongók számára jó hír lehet, hogy a projekt azonnal két évados berendelést kapott. A Lower Decks a CBS Eye Animation Productions első saját sorozata lesz, és a címből lehet következtetni a történetére is, mely az adott űrhajónak nem az irányító személyzetével fog foglalkozni, hanem az alsóbb szinteken dolgozókkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #3
  De legalább jól integrálták a sorozatba.
  Minden korban megvan, hogy az akkori sorozatoknak vagy filmeknek milyen "kötelező" politikai üzeneteket kell vagy inkább érdemes hordoznia. Nem volt ez másképp eddig sem és most sem. A baj csak a túlzott és ész nélküli használattal van szerintem, mint ahogy általában lenni szokott bármilyen témában. Hogy egy film reflektálni próbál a valóságra, az teljesen természetes, a valóságban élő embereknek csinálják őket, nem rajzfilmfiguráknak.
  Ha már szó volt róla, a rajzfilmre áttérve... Szerintem egy film/sorozat a témája miatt való vagy nem való gyerekeknek, nem attól, hogy rajzolva van. :D


  Ez a Lower Decks egyelőre inkább fura, mint jó, de az érdeklődésemet mindenképpen felkeltette. Kicsit sok volt ez kevesebb mint 2 percben. :D
 • BrockSamson #2
  Ennek meg mindig nem sok koze van a Star Trekhez...
  Marmint az atlagos Star Trek tortenetek logikajat es felepiteset tenyleg ki lehet figurazni, sok jo kis poen rejlik benne, foleg azok szamara, akik sokat neztek a sorozatokat, de ez a eddig csak siman tulmozgasos.
 • sárkánylovag #1
  Nem mondom hogy nem nézek meg felnőtt létemre rajzfilm sorozatokat pl a netfixen a kiábrándult királylány jó volt de az összes star trex megnézése után sem tűnik ez jónak. értsd kissé elfogult is vagyok a témában demár a Pikár is sok LMBTQ s problémával foglalkozott egy jó scifi helyett.