Szekeres Viktor

Itthon már augusztusban tévében lesz látható a Disney nyári nagy dobása

Az Artemis Fowl nálunk sem kerül moziba.

A Disney májusban tervezte moziban bemutatni az Artemis Fowl című könyvadaptációt, melyet családi közönségnek szánt, azonban a járvány miatt ebből a premierből nem lett semmi, majd a kritikusok által agyoncsépelt filmet a Disney+-on mutatták be, ahol elég sokan megnézték, és még arról is olvasni, hogy már itthon is sok érdeklődő indította el a filmet. Nemsokára pedig még több magyarnak lesz része Kenneth Branagh rendezésében, hiszen az HBO augusztus 23-án fogja sugározni az alkotást, de az HBO GO-ra már 9-én felkerül.

A csatorna a következő szinopszist adta ki hozzá: "A 12 éves Artemis Fowl zseniális bűnözők leszármazottja. Amikor az apja eltűnik, a hűséges védelmezője, Butler társaságában a felkutatására indul. Útja során felfedez egy ősi, föld alatti civilizációt, amelyet tündérek népesítenek be.
A tizenkét éves Artemis Fowl valóságos zseni. Nem akárkiktől örökölte képességeit, zseniális bűnözők leszármazottja. Amikor az apja rejtélyes körülmények között eltűnik, Artemis a hűséges védelmezője, Butler társaságában a felkutatására indul. Útja során felfedez egy ősi, föld alatti civilizációt, amelyet tündérek népesítenek be. Miközben megpróbálja kideríteni, hogy a tündéreknek vajon köze lehet-e az apja eltűnéséhez, háborúba keveredik a nagyhatalmú lényekkel.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ezt még olvasni is fájdalmas.