Szekeres Viktor

Újabb sportcsatornát indít a közszolgálati tévé

M4 Sport+ néven indul új sportcsatorna.

Aki azt gondolta, hogy elég itthonra 11 sportcsatorna, az gondolja át még egyszer, ugyanis az MTVA bejelentette, hogy szeptember 12-től minden szombaton és vasárnap a Duna Worldön jelentkezik az M4 Sport+. Minderre öt évvel azután kerül sor, hogy elindult az M4 Sport adása.

Az M4 Sport+ minden szombaton és vasárnap 14 és 22 óra között a közmédia nemzetközi csatornáján jelentkezik majd, azzal a céllal, hogy a határokon túl élőket is kiszolgálja. A hivatalos tájékoztatás szerint a plusz csatorna indulásával "a magyar labdarúgás szerelmesei egész hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap is követhetik az NB I minden mérkőzését, valamint a tervek szerint újdonságként az NB II legjavából az eddiginél is több közvetítés kerül műsorra." De természetesen más hazai sikersportágak is fel fognak tűnni a kínálatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #3
    A jelenlegi M4 sporton is szinte csak ismétlés követ ismétlést, akár több éves műsorok is (jó, tudom, a vírushelyzet miatt leginkább). De ha ennyire nem tudnak műsort adni, akkor meg minek még egy csatorna? Bár itthon a fővezér és tábora majd biztosan el fog élvezni a "migráns"-okkal telerakott 'hazai' bajnokság első és második vonalára, amit majd megnézhetnek még újra és újra (még egy másik csatornán is), de talán egy átlag embernek (pláne, aki határon túli) nem hiszem, hogy ez lenne a kánaán...
  • Dynamic #1
    "Aki azt gondolta, hogy elég itthonra 11 sportcsatorna..."
    Mondjuk ez már tényleg nevetséges.