Szekeres Viktor

SPOILER: Kiderült, hogy hány perces a Tenet

Nem lesz olyan hosszú a Tenet.

Sokan rendeztek baráti körben afféle Tenet-lottókat, amelyek során fogadásokat lehetett kötni arra, hogy Christopher Nolan új filmje milyen hosszú lesz, és most kiderült, hogy azok nyertek a befizetett téteket, akik 150 percre voksoltak. Legalábbis a Korea Media Ratings Board szerint az igencsak csak komoly titkolózástól övezett film 149 perc 59 másodperces játékidővel fog rendelkezni, amibe természetesen a stáblista is beleszámít.

Ez egyesek számára csalódás lehet, hiszen így a Tenet a rendező rövidebb filmjei közé fog tartozni. Korábban az Interstellar 169 perces volt, a The Dark Knight Rises 165, míg a The Dark Knight 152 perces. Azt persze mondanunk sem kell, hogy a Dunkirknél még így is hosszabb, hiszen azt mindenki tudja, hogy a háborús mozi Nolanleg rövidebbje volt a maga 106 percével, ha nem számoljuk debütáló alkotását, a The Followingot.

A Tenet, amit a visszajelzések alapján még az is meg fog nézni a hype és a kötelező jellege, akit különösebben nem mozgatott meg Christopher Nolan munkássága, jelen állás szerint augusztus 28-án kerül bemutatásra a mozikban, de nagyjából mindenki tudja, hogy elég esélytelennek tűnik Amerikában tartani ezt az időpontot. Így csak az a kérdés, hogy vajon a Warner lesz-e az első stúdió, mely bevállalja egy kiemelt alkotás premierjét úgy, hogy abból Amerika nem részesül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Ráadásul mai napig a Mátrix első részéből élnek. Nolan függetlenül attól, hogy én nem rajongok érte, meg az érzelgős scifikért, kritikailag és anyagilag is sikeres filmeket készített eddig. Tény, hogy neki a Sötét lovag trilógia lesz mindig is a csúcs.
  • NEXUS6 #2
    Az Eredet tetszett tőle ésss... kb. ennyi. Most próbáltam újranézni az Interstellart, nyilván bealudtam rajta, és a végig tolt érzelgős zene egyszerűen az agyamra ment.

    Ma már hasonlóan kritikus vagyok Nolannel, mint a Wacsovszkiékkal. Náluk a rogyásig túltolt genderség megy az agyamra, ami miatt már a régi filmjeiket sem igazán tudom újranézni, mert azokban is már csak azt látom.
  • Zombee #1
    Kötelező? Még az előzetesét sem láttam, annyira hidegen hagy Nolan munkássága. A Batmant se miatta néztem meg, és különösen jónak sem mondanám.