Nagy név a Snowpiercer 2. évad előzetesében

Sean Bean tűnik fel a Snowpiercer új részeinek előzetesében.

Amerikában véget ért a Snowpiercer, és nemsokára mi is előköszönhetünk a képregény-adaptációtól, azonban a készítőknek hála már most bele lehet lesni a 2. évadba, melyre egy ismerős arc is megérkezik a sorozatba.


Sean Bean természetesen Mr. Wilfordot fogja alakítani. A kérdés csak az, hogy mikor láthatjuk őt, mert a koronavírus miatt nem fejeződött be a második szezon forgatása, azonban csak pár nap volt hátra belőle, így minden bizonnyal jövő nyáron minden további nélkül képernyőre kerülhetnek a részek. És addigra a papírforma alapján már a harmadik évad is berendelésre fog kerülni, hiszen a TNT csatornán továbbra is nagy sikerrel fut a széria, és itthon is elég jól szerepel a Netflix toplistái alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba161 #2
    Nem beszélve arról, ha végtelen energia áll rendelkezésre, azzal felolvaszthatnák az egész Földet...

    Aztán meg hogy hozták létre a vonatot, amikor párszáz ember maradt csak???
    Ma sem lenne elég erre az egész világ GDP-je egy ilyen vonat megépítésére, nem hogy az üzemeltetésére és karbantartására, különösen egy fagyos világban, ha elsodorja a vonal egy részét egy lavina, akkor ki és hogyan javítja ki? Hol gyártanák az alkatrészeket és miből? Stb. stb. stb...
  • Zombee #1
    Érthetetlen. Nyilván a sorozatot el se kezdtem nézni, a film is tele volt logikátlan faszságokkal. Eleve a vonat létezése egy kreténség. Valami végtelen energia hajtja, amit arra használnak, hogy egy vonattal körözzenek a világban, szemetet egyenek, ahelyett hogy fix telepen fűtésre, villamos energia előállítására használnák, és normális életet élnének.