Szekeres Viktor

Végre láthatjuk Netflix új, interaktív sorozatepizódját

Elhalasztották, de nemsokára végre érkezik a Kimmy Schmidtet irányító rész.

Eredetileg májusban került volna bemutatásra a Netflixen egy komédia, A megtörhetetlen Kimmy Schmidt: Kimmy (Unbreakable Kimmy Schmidt) interaktív epizódja, azonban a premierre végül csak angol nyelvterületeken került sor, itthon például nem. A halasztást követően a héten tűzte ki a platform a hazai érkezés időpontját, ami augusztus ötödike lett.


A rész hivatalos szinopszisa a következő: "Kimmy élete eddigi legnagyobb kalandjára indul három államon át. Útját robbantások és táncoló hamburgerek kísérik. Te döntöd el, hogyan alakul a történet."

Az interaktív jelleg azt jelenti, hogy a történet bizonyos pontjain a néző döntheti el, hogy mi történjen a karakterekkel, hogy azok mit csináljanak, és ezeknek a döntései következményei lesznek a történetre nézve, feltehetően a jó pár befejezésre kifuttatva azt. A fenti trailer megmutatja, hogy A megtörhetetlen Kimmy Schmidt: Kimmy kontra a tiszteletes (Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend) különkiadásra Ellie Kemper mellett a többi állandó szereplő is visszatér, no meg természetesen Jon Hamm is, akik mellé olyan színészek csatlakoznak, mint Daniel Radcliffe vagy Johnny Knoxville.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #1
    Nincs új a nap alatt..

    Többek között a magyar jumurdzsák gyűrűje c. alkotás (2006) is már létező interaktív film, de még 1983-ban is volt már a Cliff Hanger nevű interaktív egészestés rajzfilm LASERDISK-re!