Szinkronos előzetest kapott Az Esernyő akadémia folytatása

A Netflix egyik legjobb képregénysorozata nemsokára visszatér.

A jelek szerint magyar szinkronnal is nézhető lesz Az Esernyő akadémia, azaz a The Umbrella Academy második szezonja, most már csak az kell, hogy az első évad is magyar hangot kapjon. Minderre természetesen nem a Netflix kommunikációjából következtethetünk, hanem abból, hogy az alábbi, magyarul beszélő előzetes érhető el a platform felületén.


A Gerard Way azonos című képregénye alapján készülő történet showrunnerje Steven Blackman, főszereplői pedig Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe és Kate Walsh. A sorozat első szezonja bizarr képességekkel megáldott szuperhősök (the Monocle, Spaceboy, the Kraken, the Rumor, the Séance, Number Five, the Horror, the White Violin) diszfunkcionális családjáról szól, kiknek tagjai kénytelenek együtt dolgozni, hogy végére járjanak apjuk rejtélyes megölésének, miközben eltérő személyiségeik és képességeik miatt kezdenek eltávolodni egymástól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • grobs #2
  Szinopszis alapján a harry potter lehetne star wars, mégsem az.
  Mindkét sorozat bizarr, de az esernyő akadémia világvége története szokványos, majdnem sablonos. Maguk a karakterek (és a színészek) baromi jók, így a mellékszálak elviszik az egészet.
  A doom patrol-ban a végére szerintem már túltolták az anyagot, a karakterek jók, de a színészek katasztrófálisak (kivétel Timothy Dalton). Mr. Nobody-val se tudtak mit kezdeni a végén.
  Nálunk az esernyő akadémia simán nyert a kettő közül, de nézzük mindkettő folytatását ... a Dark után.
 • Ender Wiggin #1
  A leírás alapján akár a Doom Patrol első szezonja is lehetne... (csak ott nem meghal az "apjuk", csak eltűnik).