Szekeres Viktor

Új magyar film a mozikban - itt a Pesti balhé előzetese

Már júliusban láthatunk egy új magyar filmet.

Megérkezett a Pesti balhé első előzetese. Lóth Balázs filmje július 30-án kerül a magyar mozikban bemutatásra, a rendező a forgatókönyvet Inotay Ákos és Kis-Szabó Márk segítségével írta, s olyan színészek szerepelnek benne, mint Mészáros Béla, Petrik Andrea, Reviczky Gábor, Szabó Simon, Elek Ferenc, Hegedűs D. Géza, Jászberényi Gábor, Járai Máté és Crespo Rodrigo.


A film hivatalos szinopszisa: "Gyerekkorukban elválaszthatatlan haverok voltak. Csak kicsit rosszak: ártatlan kalandozásaik nyomában lángoló gyerektáborok és rémült pedagógusok maradtak. Azután felnőttek – de szerencsére nem komolyodtak meg.
Marcell kivételével, aki kőgazdag, de nem túl boldog mérnök lett, mind ugyanolyan gátlástalan, pihentagyú tréfacsinálók, mint voltak. És amikor a banda egyik tagjának az az ötlete támad, hogy egy fura festményét társai James Bondot megszégyenítő ügyességgel lopják be az évszázad műkincs-árverésére, még a tőlük eltávolodott régi cimborát is sikerül rábeszélni az eszement bűntényre.
De nincs tökéletes terv. Vagy hát: náluk biztos nincs. Egy profi bűnöző bevonása után is csak káosz, kaland, küzdelem és sok béka mard. De ők épp az ilyen helyzeteket szeretik…
A Másnaposok szellemében készült, de hazai ízekkel és remek magyar színészekkel teli vígjáték a nyári moziszezon biztos befutójának ígérkezik.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • repvez #1
  És egy új magyar film ami ismét nem tud kiszakadni a klisékből és a gyenge színészi játékból. minden egyes magyar színész mindegy milyen filmbe szerepel ugyan azt a karaktert hozza, Nem tud átalakulni és elhitetni a szerep szerinti karaktert .
  vagy pont ez a baj, a magyar filmekkel, hogy csak egy karaktert tudnak, és ezeket illesztik bele a filmbe ahova nem illenek bele.
  Az operatőri vagy rendezői munka is kimerül abban, amit már a csinibaba és cimmer feri ota láthattunk, hogy hirtelen oda zoomol a karakterre a kamera ugyan azzal a hang effekttel, esetleg még bele is gyorsítják a mozgást.

  vannak hollywoodot megjárt operatőreink vizuális effect készitők és gondolom sok más aki segédkezik az idehozott világhírű filmeknél és nem képesek egy magyar filmbe se kamatoztatni ?
  vagy csak egyszerüen elfelejteni egy időre a komédia, romantika és politikai kötödéső témákat és végre csinálnának egy normális akcio vagy történelmi jellegő filmet vagy sci-fit. mindegy csak valami mást mint eddig.