Szekeres Viktor

Folytatódhat az élőszereplős Cowboy Bebop forgatása

A Cowboy Bebop munkálatai is folytatódhatnak.

Új-Zéland újabb tengerentúli filmes és sorozatos produkcióknak adott lehetőséget, hogy folytatódjanak. Korábban a James Cameron-féle Avatar, illetve a Netflixes The Power of The Dog munkálatai kezdődhettek el, és nemsokára minisztériumi engedéllyel az élőszereplős Cowboy Bebop, az ugyancsak Netflixes Sweet Tooth, a Peter Farrelly-féle Greatest Beer Run Ever, valamint a Power Rangers Beast Morphers-sorozat stábjai is dolgozni kezdhet.

Pontos időpontja még nincs a Cowboy Bebop forgatáskezdésének, de minden bizonnyal legkésőbb szeptemberben sor kerülhet az elő csapóra. Mint ismert, a sorozat tavaly októberben állt le, amikor a főszereplő, John Cho megsérült és 7-9 hónapos kihagyást jósoltak neki. A készítők elmondása szerint az nem merült fel bennük, hogy a múlt héten elkezdett munkálatok minél gyorsabb folytatása érdekében egy másik színészt szerződtessenek Cho helyére.

A projekten a Tomorrow Studios dolgozik az angol ITV Studios közreműködésével, a pilot forgatókönyvét az a Chris Yost írta, aki a Thor: Sötét világot, valamint a sorozat harmadik részét, a Ragnarököt is jegyezte. A főszereplő John Cho alakíthatja Spike Spiegel karakterét. Mustafa Shakir lesz Jet Black, Daniella Pineda játszhatja Faye Valentine-t, Alex Hassell pedig Vicious-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mp3pintyo_sg #3
    Egy interjúban John Cho azt nyilatkozta, hogy nem látta az eredeti sorozatot. Nálam ennyi elég is volt az előkaszához :(