Szekeres Viktor

Bővül az RTL digitális platformja

Az RTL Most nézői új tartalmaknak tapsikolhatnak.

Július elsejétől (az RTL Magyarország sajtóközleményének szavait használva) "Hazai Extra elnevezéssel új pop-up csatorna exkluzív tartalmai szórakoztatják a felhasználókat az RTL Most platformon". Ez azt jelenti magyarra fordítva, hogy mostantól nem csak RTL-es tartalmakat lehet látni, bevásároltak rá pár más gyártású produkciót is. Ezek szeptemberig díjmentesen elérhetők lesznek mindenki számára, de utána csak az RTLMost+-osoknak.

A kínálatban ott lesz az Észbontók című celebes vetélkedőnek az első két szezonja, valamint egy másik VIASAT3-os műsor, a Feleségek luxuskivitelben című dokureality első két évada. A harmadik akvizíció a Spektrum Home-ról érkezik, az a Tesztbeszéd lett, a Dombóvári István vezette interaktív, játékos személyiségtesztben négy sztárvendég igyekszik megismerni egymást, azt, ahogy a külvilág látja őket és egy kicsit saját magukat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Az ugye megvan, hogy azért (is) ingyenes, mert adnak reklámot? Valamit valamiért. De ha nem vagy kíváncsi a reklámokra, akkor idővel fel fogod fedezni az adblockereket, és máris stresszmentesebb lesz a netezésed, mert nem csak a videós reklámokat szedi ki, hanem a bannereket is.
  • morguldae #1
    Az RTL Most is egy nagy szar! Olyan töménytelen reklámot nyomatnak a műsorok közben hogy az már szörnyen bosszantó! Egyszerűen undorító! Semmit nem nézek már meg ott! Régen sokkal emberbarátibb volt! Arról nem is beszélve, hogy 5-8 szoros hangerővel robban be a reklám a nézett műsorhoz képest. Szétrobban az agya ettől az embernek! Főleg ha fülhallgatóval nézi.Szívinfarktus garantált! Az meg, hogy erre még rátették a pluszt. Aztán vásárolják meg a szolgáltatók, meg adjanak kódot, hogy nézzék az emberek. Szerintem szánalmas! Szeretem az adót magát, de ezek a netes dolgai nagyon gázak!