Szekeres Viktor

Már most sikeres Nicolas Cage vidámparkos filmje - itt a plakát

Elég nagy volt a kereslet az új Nic Cage-filmre.

A független filmes piacon a filmeket gyártó stúdiók alkotásaik költségvetését nem mozis bevételek révén próbálják fedezni (ugyanis nem foglalkoznak forgalmazással), hanem abból, hogy az észak-amerikai, valamint a globális piacon értékesítik portékájukat. A profitot tehát az hozhatja, ha egy filmre elég vevő akad. És a jelek szerint a Nicolas Cage-féle Willy's Wonderland érdekelte a vevőket.

A vidámparkos filmet gyártó Foresight Unlimited ugyanis bejelentette, hogy elég sok kulcsfontosságú nemzetközi piacra már értékesítette a filmet, amit Kevin Lewis rendezett, és a főhőse egy takarító, aki azt fedezi fel, hogy a parkban a játékok éjszaka pokoli életre kelnek. Cage mellett a G.O. Parsons által írt filmben még Emily Tosta, Beth Grant, Ric Reitz és Chris Warner kapott kiemelt szerepet.

Íme a filmre lecsapó országok, valamint a filmet megvásárló forgalmazók listája: Egyesült Királyság (Signature Entertainment), Németország és Benelux államok (Splendid), Latin-Amerika (CDC), Oroszország és az egykori szovjet tagállamok (Central Partnership), Kanada (VVS), Ausztrália (Madman), Olaszország (Eagle Pictures), Skandinávia (SF Studios), Közel-Kelet (Salim Ramia), Portugália (Nos Lusomundo), Lengyelország (M2), Hong Kong (Pegasus), Tajvan (MovieCloud), Thaiföld (Sahamongkol), Fülöp-szigetek (Pioneer), Vietnam (Rapture Lions Entertainment), India & Szingapúr (Viswass), Bulgária & Ex-Jugoszlávia (Fifth Element/Blitz), Izland (Myndform).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #1
    Mikoris láttam jó Nicolas Cage filmet?
    Hát ööö A fegyencjárat 20 éve.