Szekeres Viktor

Cyberpunk 2077-tévésorozat készül

A Netflix megvette a Cyberpunk 2077 tévés adaptációs jogait.

Nemrég derült ki, hogy a Cyberpunk 2077 című videójáték a tervezettnél később kerül kiadásra, azonban a héten több jó hírt is kaptak a rajongók. Egyrészt megérkezett a gamelplay részletekkel dúsított új előzetes, másrészt a Netflix bejelentette, hogy 2022-ben egy Cyberpunk 2077-sorozatot fog bemutatni Cyberpunk: Edgerunners címmel.

A szolgálató megvásárolta a jogokat, és úgy tervezi, hogy a játék alapján egy anime szériát fejleszt afféle kísérősorozatként, első nekifutásra 10 epizód hosszúságban. A széria a Netflix, a CD Projekt Red és egy japán animációs stúdió, a Studio Trigger koprodukciójában fog készülni. A tervek szerint az önálló történet egy utcakölyökről fog szólni, aki megpróbál életben maradni a technológia- és testmodifikációk rabjává vált jövőbeli városban. Mivel már különösebb veszítenivalója nincs, úgy dönt, hogy az életben maradása érdekében edgerunner lesz, afféle zsoldos törvényenkívüli, egy cyberpunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BladeW #5
    Pistike a cikket is képtelen volt elolvasni, ugyanis szerinte baromi drága lesz a sorozat, ha olyan látványvilágot akarnak, mint ami a játékban volt. Pistike write only módban tolja, és nagyjából életében nem tudott még semminek sem örülni.
  • zetortraktor #4
    Tipikus reakció: valami nem tetszik pistikének --> pistike meg akarja mondani a frankót a valamiről -> egy napi szappanoperához hasonlítja a valamit -> pistike elégedetten dől hátra, megmondta a frankót. Nyilván pistike mondhatná azt is, hogy neki nem tetszett a witcher, de neki ennyi nem elég. Ő bele akar rúgni. Többek között azért, mert 1. jól ismeri a napi szappanoperát, 2. annak ellenére, hogy nem tetszett neki a witcher, azért hűségesen végig nézte és várja a 2. szezont is.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.06.28. 14:19:54
  • gombabácsi #3
    a witcher az kb barátok közt szint lett, mégis imádja a nép. gondolom ezen felbátorodtak :D
  • gombabácsi #2
    ez érdekes lesz, ugyanis ha filmen azt a látványvilágot akarják hozni, akkor a világ legdrágább sorozata lesz ez...
    ha meg nem, akkor gagyi lesz...
  • Palinko #1
    Nem elég hogy a witchert széttrollkodták?