Szekeres Viktor

Íme az Alapítvány-sorozat szereplőgárdája

Teljes a Foundation szereplőinek névsora.

Korábban csak arról számoltunk be, hogy az AppleTv+-ra készülő Alapítvány (Foundation) főszereplője Jared Harris lesz (aki Harry Seldont alakíthatja természetesen), valamint, hogy benne lesz a szériában Lee Pace is, azonban azóta teljessé vált a szereplőgárda, így érdemes lehet névsorolvasást tartani a 2021-ben érkező szériát várók számára.

A szereplők között ott lesz Lou Llobell (Gaal), Leah Harvey (Salvor), Laura Birn (Demerzel), Terrence Mann (Brother Dusk) és Cassian Bilton (Brother Dawn). Természetesen az állandó szereplők mellett jó pár visszatérő és egy vagy több részes vendégszereplő is lesz, de az ő neveik még nem kerültek nyilvánosságra.

A scifi irodalom alapkövét sokan sokféleképp próbáltak már megfilmesíteni, de a fejlesztés során minden egyes próbálkozó rádöbbent arra, hogy megfilmesíthetetlen anyagról van szó. Korábban például Roland Emmerich vezetésével kezdtek el dolgozni egy mozifilmes verzión, amivel azonban nem nagyon tudtak előre lépni. Utána az HBO és Jonathan Nolan próbálkozott meg egy adaptációval, de ezzel is kudarcot vallottak. Most David S. Goyernek és Josh Friedmannek sikerült letennie az asztalra egy olyan koncepciót, amivel el lehetett indulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!