Szekeres Viktor

Új előzetes a Vonat Busanba 2-höz

Ilyen lesz a Vonat Busanba folytatása.

Még nem tudni, hogy mi mikor láthatjuk, de az biztosnak tűnik, hogy Dél-Koreában augusztus 12-én kerül bemutatásra a mozikban a Train To Busan 2. Az itthon Vonat Busanba - Zombi expressz címmel bemutatott koreai Busanhaeng című horror újabb része a Peninsula alcímet fogja viselni. A címváltásnak pedig oka van.


A Peninsula négy évvel az eredeti film után játszódna és gondolatébresztő posztapokaliptikus történet lesz olyan emberekről, akik azért küzdenek, hogy kijussanak a katasztrófa által elpusztított területről. egy félszigetről. Nem is véletlen, hogy a cím nem konkrétan utal a második részre, mindössze a Train To Busan Presents feliratot tartalmazza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #7
  Aha. De azért csak nem írod le, hogy mire is gondoltál.
  Tudod ilyen okosságokat én is tudok írni: a vissza kérdezésre nem a válasz jön, hanem egy terelés, akkor igazából az illető sem igazából tudja, hogy miért is írta azt amit, vagy nem képes érthetően elmondani azt amire gondolt.
  Még szerencse, hogy mások vagyunk. Milyen dög unalmas lenne a világ, ha mindenki azonosan gondolkodna mindenről.
  (az elmúlt 2 évben összesen 23 zombis film jött ki, és kb. mindegyik egy agyatlan hentelés kb. mint ennek a filmnek a második része lesz a bemutató szerint. Az első rész az nem volt olyan rossz. De ezt nem kellett volna, mert ez egy lesz a sok közül.)
 • zetortraktor #6
  Sajnálom, hogy kifog rajtad a visszakérdezésem az aláhúzás és a vastagítás után is, és csak a passzív agresszivitás megy válaszként. Az ilyesmire kétféleképp szoktak reagálni: vagy idegeskedve, passzív-agresszívan és lófaszozva, vagy pedig homlokra csapva, a "hibát" elismerve, miszerint tévedni emberi dolog.

  Mások vagyunk. Ölellek.
 • Macropus Rufus #5
  akkor ha lennél oly bátyám és kifejtenéd, hogy mi a lófaszra is gondolsz. Mert ebből amit írtál nem igazán jön át, hogy mi jár a fejedben. Kérlek ereszkedjél le hozzám, és fejtsd ki, hogy hol tévedtem. Köszönöm.
 • zetortraktor #4
  Annyira képben vagy, hogy még a kommentemet sem tudtad értelmezni.

  _Sok_ zombis film??? A gyengébb versenyzők kedvéért alá is húztam, hogy "sok" (és nem azt, hogy "zombis"). De akkor így kérdezem: Sok zombis film?

  (Basszus, már előre látom, hogy mindjárt megy a Wikipédiára, mint az előbb, mert másképp nem megy...!)
 • Macropus Rufus #3
  régen láttalak. Hiányoztam?
  Én képben vagyok, de neked itt egy kis leírás az első részről.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Train_to_Busan

  "As the train departs, an infected woman boards, becomes a zombie and attacks a train attendant. The infection spreads rapidly throughout the train."

  ebből nem nehéz kitalálni, hogy a második rész mi a fenéről is fog szólni. A bemutatóban sem megvadult kiscserkészek vannak.
  És am. tényleg csak egy zombis film. Van belőle jó pár.
 • zetortraktor #2
  "a sok közül"  Valaki nagyon képben van. _Sok_ zombis film.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.06.18. 04:30:17
 • Macropus Rufus #1
  ez már csak egy zombis film a sok közül.