Szekeres Viktor

Újabb moziba tervezett Disney-film kap digitális premiert

Az Ivan, az egyetlen is a Disney+-ra kerül fel először.

Eredetileg augusztusban mutatta volna be a Disney a The One and Only Ivan című animációs-élőszereplős hibrid filmjét a mozikban, azonban a stúdió úgy döntött, hogy inkább a Disney+-on tartja meg a premiert, mégpedig augusztus 21-én. A filmet Thea Sharrock rendezte Mike White szkriptje alapján Danny DeVito, Helen Mirren, Angelina Jolie, Sam Rockwell és Brooklynn Prince szinkronizálása mellett, míg az élő szereplők között Bryan Cranston, Ramon Rodriquez, Arianna Greenblatt, Indira Varma és Eleanor Matsuura is ott volt.

Az itthon Ivan, az egyetlen címen megjelent könyv hivatalos fülszövege a következő: "Ivan egy nagyon jó természetű gorilla. A Nagy Csúcs Bevásárlóközpont és Játékterem 8-as kijáratánál él, és hozzászokott ahhoz, hogy emberek bámulják lakhelyének üvegfalain át. Ritkán hiányzik neki az az élet, amelyet egykor a dzsungelben élt, valójában aligalig gondol rá. Ehelyett nemrég látott tévéműsorok jutnak az eszébe, és jó barátjával, Stellával, egy idős elefánttal, és Bobbal, egy kóbor kiskutyával tölti a napjait. De leginkább a művészetről gondolkodik, és arról, hogyan lehet színekkel és jól rajzolt vonalakkal megragadni egy mangó ízét vagy a falevelek susogását. Azután találkozik Rubyval, az elefántbébivel, akit elragadtak a családjától, és akinek a hatására már más szemmel látja az otthonukat és a művészetét. Amikor Ruby megérkezik, vele jön a változás is, és most már Ivantól függ, hogy vajon jobbra tudja-e fordítani az életüket.
Katherine Applegate humort és megrendítő érzelmeket vegyítve hozza létre Ivan felejthetetlen, egyes szám első személyben elmesélt történetét, amely a barátságról, a művészetről és a reményről szól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!