Szekeres Viktor

A 80-as évek egyik legünnepeltebb horrorfilmje is feldolgozást kap

Új Az elcserélt gyermek-film készül.

Az érzékenyebb lelkületűek lehet, hogy fel fognak szisszenni a hír hallatán, de elkészül Az elcserélt gyermek, azaz a The Changeling új, hollywoodi feldolgozása, vagy legalábbis a modernizált változata. Természetesen a 80-as évek egyik legünnepeltebb horrorfilmjéről van szó, amit Peter Medak rendezett, és ami remek pedigrével rendelkezik, a rendez


A tervek szerint, legalábbis ha a Deadline értesüléseinek hinni lehet (és miért ne lehetne?) az új filmet a finn Anders Engström rendezheti meg, és a munkálatokban részt fog venni a eredeti producere, Joel B. Michaels is, aki nagyon izgatott az adódó lehetőség kapcsán, és elmondása szerint nagyon kíváncsi arra, hogy miképp fogják megközelíteni a mostani változatot. A forgatásra Írországban kerülhet sor.

Az akkori film szinopszisa a következő volt: "Miután a neves zeneszerző, John Russell felesége és kislánya meghal egy autóbalesetben, a férfi egy városszéli, kissé elhanyagolt ingatlanba költözik, ahol távol lehet a világ zajától. Azonban hamarosan rémálmok kezdik gyötörni a balesetről, amelyben elvesztette szeretteit, és különös hangokat hall a ház felső szintjéről, amelyeket követve egy padlásszobára bukkan. A padláson egy gyerektolókocsit, egy gyerekágyat és egy kis zenedobozt talál, amely ugyanazt a szentimentális dallamot játssza, amelyet korábban ő a zongorán. Nyomozni kezd, és megtudja, hogy 1909-ben egy kisfiú élt ugyanebben a házban, és őt nem érte baleset, mint a saját lányát…"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!