Szekeres Viktor

Csernobilból kap erősítést kap a The Last of Us-tévésorozat

A Chernobyl rendezője készítheti a The Last of Us pilotját.

Johan Renck fogja rendezni az HBO-ra készülő The Last of Us-sorozat pilotját, ami azt is jelenti egyben, hogy ismét együtt fog dolgozni a Csernobil készítőjével, Craig Mazinnal. Renck a sorozat kreatív munkálataiban is részt fog venni, így executive produceri tisztséggel rendelkezik majd, de azt még nem tudni, hogy a későbbi epizódokon fog-e dolgozni renedezőként.

Az még márciusban derült ki, hogy a Naughty Dog és az HBO a Sony stúdió bevonásával megkezdte egy The Last of Us-sorozat fejlesztését. A szériát a Horrorra akadva 3-at, a Másnaposok 2-t és a már említett Csernobilt is író Craig Mazin mellett az a Neil Druckmann készíto, aki a nemsokára a második résszel folytatandó videójáték történetét kitalálta. A széria sztorija az első játékén alapulna.

Egy sorozat fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a csatorna a készítőktől berendelte egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően a vezetők előtt prezentálják, hátha elnyeri tetszésüket, ami vagy a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével végződhet jó esetben.

Pár éve még mozifilmes formában szerették volna elkészíteni a Last of Ust, a Screen Gems stúdió meg is vásárolta a megfilmesítési jogokat, és ennek a projektnek a forgatókönyvét is Druckmann írta. Idővel azonban utóbbi arról számolt be, hogy az adaptáció a hírhedt "fejlesztési pokolba" került, semmilyen előrelépés nem történt a megvalósítás terén, és el is halt a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!