Szekeres Viktor

Kiderült, miről fog szólni az Avatar 2

Újabb infókat csepegtettek a sokak által várt Cameron-filmről.

Eddig nem nagyon kötötték a haladók orrára azt, hogy miről fognak szólni az Avatar-filmek, azonban Jon Landau, a producer pár infómorzsát elejtette a Vital Thrillsszel beszélve. Többek között az, hogy a középpontban a Sully-család lesz, és a fő téma az lesz, hogy az ember mit képes megtenni azért, hogy egyben tartsa az övéit.

A filmben Jake-nek és Neytirinek tehát már családja lesz, és arra kényszerülnek, hogy elhagyják otthonukat, minek következtében elkezdik felfedezni maguknak Pandora újabb területeit, ami közben elég sok időt töltenek majd vízen, víz mellett és a vízben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Mi ebben a kabaré? Egy bennfentes csepegtetett némi infót a sztoriról, amin valamiért meglepődsz, pedig természetesen filmek sztoriját nem nagyon szokták elárulni előre. Illetve senki nem mondja, hogy leforgatták a filmeket, mert még most is forgatnak. Attól, hogy nem fogod fel a híreket vagy nem értelmezed jól a híreket, még nincs velük semmi baj, csak nem vagy annyira okos. Ebben nincs semmi szégyellnivaló. Én sem vagyok.
  • Dean Winchester #1
    igen , millió cik az avatar 1-2-3-4-250.részéről. Már rég leforgatták az összes részt vagy nem forgatták le és még most derül ki miről fog szólni. OKé én meg elhiszek mindent, egy kabaré ez az avatar ami körülötte megy :DDD