Szekeres Viktor

A Deadpool sikere miatt rossz film a Suicide Squad

Tényleg elég komolyan megváltoztatták a Suicide Squadot.

Amikor megjelent a Suicide Squad első előzetese a Comic Conon, sokan beindultak a láttán, ugyanis egy kifejezetten komor filmet láttak maguk előtt - a korszellemnek megfelelően. Azonban végül a Suicide Squad mégsem olyan lett, mint azt a trailer beharangozta, és sokan nem tudták mire vélni a változást.

David Ayer, a film rendezője a napokban Twitteren elismerte, hogy mindez igaz, és azt is elárulta, hogy a film hangvétel-váltásának az egyik oka a Batman v Superman kritikai fogadtatása volt, a másik pedig a komikusra és brutálisra hangszerelt Deadpool hatalmas anyagi sikere. Ayer tervei szerint a Suicide Squad metodikus, komplex és több rétegű lett volna, egy lélekkel teli dráma, azonban a Warner inkább komédiát csinált belőle. Pedig szerinte a DC sikerének titka az lehet, ha elválasztja magát a Marveltől, és az univerzuma sötétebb tónusú és pszichológiai szempontból realisztikusabb lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • nlght #3
  Egyik rosszabb, mint a másik. A forgatókönyvírót és a rendezőt is el kéne tiltani a szórakoztatóipartól.
 • grobs #2
  Ez a film minden formában hulladék lett volna. Az volt a pszichológiai rész amikor DS-ből érzelgős családapát csináltak? Az egész film egy vicceskedő családbarát matiné volt. Csak a fingós poénok hiányoztak belőle ... de joker azért hozta azt a mélységet is.

  A BvS-t meg azért húzták le mert se eleje se vége, és közben motiváció, és logika nélküli véletlenszerű események történnek. Ugyanez a JL is, csak még szarabb.
 • Zombee #1
  Akkor az unalmas karakterek és a béna főgonosz nem tehet semmiről?
  A Batman v Superman-tól meg nem tudom, mit vártak egyesek. Batman alapvetően nem egy vidám valami, és a Superman halála sztori sem dobja fel túlzottan a hangulatot. Justice League-ben jobban elfért a lazaság, főleg hogy Aquaman volt a legjobb karakter benne.