Szekeres Viktor

Nagyobb lefedettséget kap a tavalyi év legjobb horrorsorozata

A Creepshow az AMC-n is látható lesz.

Tavaly ősszel mutatta be a Shudder digitális platform a Creepshow című epizodikus horrorantológia sorozatát, ami az 1982-es A rémmesék könyve alapján készült. A Stephen King ötlete alapján, a kultrendező George A. Romero rendezésében készült film érdekessége, hogy nem volt összefüggő története, hanem több fejezetből ha úgy tetszik rövidfilmből állt össze, akár a Mesék a kriptából.

Maga a széria nem csak meglepően jóra sikerült, de nézettségi rekordokat is döntött a Shuddernél, mely természetesen berendelte a második évadot belőle. Májusban pedig a Shudder tulajdonosának fő csatornája, az AMC is elkezdte sugározni az első szezonos epizódokat, valamint az is kiderült, hogy az új részek már az anyacsatornán is láthatóak lesznek. Azt még nem tudni, hogy mindez vonatkozik-e a magyar AMC-re.

A széria minden epizódja két önálló történetet dolgozott fel Greg Nicotero vezetésével. A sztorik között volt például Stephen King-adaptáció (Grey Matter) is, illetve történetek olyan íróktól, mint Joe Lansdale vagy Joe Hill.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)