Szekeres Viktor

A holtak napja-tévésorozat készül

A Syfy ismét zombis sorozatot készít.

A Z Nation befejezése után ismét zombis sorozat készítésébe vágja a fejszéjét az amerikai Syfy csatorna. Ezúttal azonban nem eredeti produkciót kapunk, hanem egy feldolgozást, vagy legalábbis a címe ismerős lesz az új szériának. A Day of the Dead ugyanis George Romero 1985-ös filmje alapján készülhet el.


Az itthon A holtak napjaként ismert zombihorrort 10 részre rendelte be a csatorna és a járvány miatt csak 2021-ben kerül bemutatásra. A széria készítője Jed Elinoff és Scott Thomas, a történetről pedig annyit lehet tudni, hogy benne 6 idegen megpróbálja túlélni egy zombi invázió első 24 óráját. Amiből persze az is következik, hogy ez a széria nem nagyon fog 5 évadot megérni, vagy ha igen, akkor tovább kell lépni a 24 óránál - vagy a folytatásokban új szereplőkkel elmesélni egy hasonló szituációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cyberdog #4
  Nemigazán... de azért néha egy-egy sorozatnál egy kicsit több költségvetést biztosított. Lassan már eljutnak oda, hogy papírmasésból vágják ki majd a csillaghajókat, amiket pálcikákra felszúrva előadnak egy epikus űrcsata jelenetet.


  Bár ha ügyesek a Syfy-nál akkor papírmaséból is lehet jót alkotni.

  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.07.02. 01:03:55
 • Zombee #3
  A SyFy azért sose a csúcs tartalmakról volt híres.
  Tényleg, most hogy mondod, régen láttam új Asylum filmet.
 • Cyberdog #2
  Jó lenne, ha Syfy adna is rá nagyobb költségvetést, annál amit mostanában a sorozatainak szokott adni. Néha elmegy a fapados stílus de, hogy most már évek óta... már egy kicsit fárasztó.

  Meglehet nézni. A Black Summer-t a Netflix pénzelte. S az Asylum össze is rittyentett egy tisztességes zombi sorozatot.
  Viszonylag alacsony költségvetésből összehozták a Z Nation-t is az Asylum-s fiúk-lányok. Nagyon is tudnak ők ha akarnak.
  A Syfy az lett a filmcsatornák világában, ami régen az Asylum volt a filmstúdiók körében.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.06.08. 18:31:40
 • Zombee #1
  1985-ös...