Szekeres Viktor

Új főhőse lesz a Denevérnőnek

Nem fogja más alakítani Kate Kane-t.

Pár hete derült ki, hogy Ruby Rose és a CW csatorna útjai elválnak a Batwoman kapcsán, a 2. évadban már nem a színésznő fogja alakítani Kate Kane-t a képregény-sorozatban. Rögtön meg is indultak a találgatások, hogy vajon ki lesz az utódja, ki fogja a folytatásban alakítani Kate karakterét, most azonban kiderült, hogy senki sem, ugyanis a csatorna új főhőst fog bemutatni, aki magára öltheti a Denevérnő gúnyáját.

A Batwoman második szezonos berendelése természetesen nem meglepő, hiszen a csatorna jövőre visszatérő sorozatai közül a második legnézettebb, mindössze egy másik képregény-széria, a The Flash előzi meg népszerűség tekintetében. Kérdés, hogy új főszereplővel megmarad-e ez a siker. (Egyébként sajtóértesülések szerint a válás kölcsönös volt, az egyik fél számára komoly megpróbáltatást jelentett a közös munka, míg a másik fél ennek látta kárát a végeredmény tekintetében.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #8
  Kedves retardált barátom!
  Premier előtt nyilván alacsony szavazatszámokkal volt olyan rossz, de ha azóta sem tudott feljebb kapaszkodni, azért az jelent valamit.
 • zetortraktor #7
  És már premier előtt is ennyi volt, vagyis tuti, hogy nagyon szar.

  Cserébe viszont milyen jó lehetett a finálé, hogy az majdnem kétszerakkora pontszámot kapott! Jó látni, hogy vannak olyan sorozatok, amiknek a minősége folyamatosan nő. Mert ugye a hozzád haosnló IMDB-hívők számára ez jöhet le a pontokból.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.06.04. 15:39:48
 • zetortraktor #6
  Nem vagyok elég PC? Sajnálom, ha túlérzékeny vagy, nem kell fórumoznod, és azt hiszem, hogy ő is meg tudja védeni magát, ha kell, nem kell leszopni előtte.

  (De azt ugye észrevetted, hogy nem véleményt írtam, csak én kijavítottam a tévedését, a rossz hírértelmezését, illetve azt, hogy olyasmire hivatkozik, amit senki nem írt, te meg személyeskedsz, baszogatsz? A saját szemében a gerendát sem.)
 • Zombee #5
  3,5 pontos imdb... azzzziggen. :)
 • Ender Wiggin #4
  A népszerű sori, amit senki sem néz. Az olyan, mint az anyaglilag sikeres film, ami veszteséget termel? :-)
  Más kérdés, hogy a CW-nél alacsonyan van a léc, ennél 3-4x kevesebb nézővel is van, amit folytatnak. Minden relatív, a siker is.
 • KoLaMan #3
  Mondd, belepusztulnál ha csak egy napot is ki kellene bírnod személyeskedés nélkül? Próbáld egyszer elmondani a magad véleményét natur, a másik [email protected]ása nélkül. Ha nem megy próbálj orvosi segítséget kérni, hátha.
 • zetortraktor #2
  De legalább rájöttél arra a trivialitásra, amit pár hete másnak is fejtegettem kommentben: ha valami nagyon erősen kezd, akkor még nagyobb zuhanással is erős marad. A legérdekesebb benne, hogy senki nem állítja, hogy népszerű lenne, de te keményen rácáfoltál:)))

  Látom a bamba arckifejezést, segítek: a népszerűbb és a legnépszerűbb között általános iskola második osztály különbséget tenni. Eleve hogy merül fel az, hogy ezen a csatornán bármi is népszerű? Vakok között a félszemű is király, hmm? Mond valamit a mondás?
 • cateran #1
  Aham, veszettul nepszeru..ja, nem..1,8-rol sikeresen lekuzdotte magat 0,7-re...

  https://tvseriesfinale.com/tv-show/batwoman-season-one-ratings/