Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új Batmobil

Vázlatrajzokon a Denevérember új autója.

Jeff Frost, modellkészítő tette közkinccsé Matt Reeves új Denevéremberes filmjének, a The Batmannek vázlatképeit, melyek a Batmobilt, azaz Bruce Wayne alteregójának a járgányát ábrázolják. Amint folytatódik az angliai forgatás, minden bizonnyal élő képeket is láthatunk majd az autóról, de egyelőre még nincs konkrátum dátuma a munkálatok újraindításának.


Az új Denevérember-rebootban Robert Pattinson lesz a főszereplő, Macskanőként Zoe Kravitzet láthatjuk majd, Jeffrey Wright lesz a Gordon felügyelő, Paul Dano Riddler, Colin Farrell pedig Penguin karakterének castingján bizonyult legjobbnak, és kaparintotta meg az igen hálás szerepet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #10
  Mellesleg, ha nem is britekkel, de részben beletrafáltam, mert újraforgatják, pedig nem is tudtam. :)
  Bár nem tudom, ki és mikor.
 • Zombee #9
  Nem hittem, hogy újra akarnák forgatni, csak példa volt arra, hogy fordítva is zavarna az ilyen változtatás.
  De a Hídembert kérném újraforgatni roma címszereplővel!
 • kalapos01 #8
  Azért mondtam, hogy mondtam, hogy _majdnem_ mássalhagzó-torlódás, ettől függetlenül nagyon erőltett a dolog. Legyél modoros, csak nagyon ciki az erőltetettség

  A másik kérdésben teljesen el vagy tévedve. Szánlak, ha zavarna, hogy brittel forgatnák újra a filmet, azért meg még inkább, hogy komolyan azt hiszed, hogy bárki is brittel akarná újraforgatni. Ha azt gondolod, hogy ilyesmire van készítői vagy nézői igény, akkor kurvára nem élsz a mában. Gordonnal kapcsolatban meg komolyan nem értem a problémát, mintha először fordulna elő ilyesmi filmben vagy a Batman-filmekben, már 20 éve is érdekes lett volna, ha valaki ilyesmin felkapja a fejét, de ma elég meglepő. Hol voltál 2000 óta? Nyilván akad pár keményvonalas rasszista, aki ilyesmire minden egyes alkalommal reagál, de azért ez egyre gázabb. De legalább vállalod. Respekt, fehér testvérem.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2020.06.03. 09:36:48
 • Zombee #7
  Legtöbb egymást követő mássalhangzó 2db van benne. Még a mássalhangzóban is van 3 egymás után. Amúgy tényleg PC akartam lenni, ahogyan a szemmel láthatóan nem kaukázusi Gordon is.
  De igen, az is zavarna, ha tősgyökeres brittel forgatnák újra A sárkány közbelépet, és egy cockney ketrecharc bajnokságról szólna.
 • kalapos01 #6
  Nem számít bonyolultnak? Te komolyan kimondtad életedben ezt a szót? Ha igen, milyen érzés volt? 7 szótag. Plusz majdnem mássalhangzó-torlódás. Nem sok bonyolultabb van. Nem véletlen, hogy csak az használja, aki fene PC akar lenni és villogni ilyesmivel, hiszen vannak normálisabbak, de a kommentedből az jön le, hogy gőzöd nincs erről...
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2020.06.03. 04:29:36
 • Zombee #5
  Négerezhettem vagy feketézhettem is volna. Google első képen elég négernek nézett ki. De akkor legyen egyéb színesbőrű.
  Egyébként mifelénk nem számít bonyolult szónak az afroamerikai.
 • kalapos01 #2
  Ja, meg angol Batman! És ír Pingvin, ha a színészeket nézzük. De..., oké, hogy szoktad mindig írni, hogy a színészeket annyira nem ismered, de a Google ettől még ott van kéznél, ha komolyan érdekel a kérdésre a válasz. (Amúgy ilyen szavakat használnak az emberek, hogy afroamerikai? Nem lehet egyszerű kimondani.)
 • Zombee #1
  Afroamerikai Gordon felügyelő?