Szekeres Viktor

Eddig nagy siker a Snowpiercer-tévésorozat

Jól startolt a Snowpiercer.

Amerikában vasárnap a Snowpiercer volt a legnézettebb kábeltévés szkriptelt sorozat, megelőzve a Good Witch és a Rick & Morty legújabb epizódját 1,94 millió nézővel, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy Dan Harmon és Justin Roiland kultikus animációs szériája a kereskedelmi korosztályban 50%-ot rávert a képregény-adaptációra.

Az itthon hétfőn bemutatkozó posztapokaliptikus széria története egy olyan világban játszódik, melyben egy kísérlet jégkorszakot idézett elő, ami szinte minden élőlény kihalását idézte elő. A túlélők pedig egy Föld körül közlekedő vonaton élik "életüket". Egy olyan helyen, ahol épp úgy jelen van az osztályharc, a társadalmi igazságtalanságok, és a politika tétje a túlélés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Meglep a felületes komment, de nincs tele. Egyrészt ugye manapság nincs sorozat, ami erősen kezd (talán ez idén az első, de ez sem annyira erős), másrészt, ami erősen kezd, az azért nem lesz kuka, mert erősen kezd, és magas bázisból _általában_ nem tud annyi nézőt veszíteni, hogy a folytatásban ne maradjon siker. Örülök, hogy segíthettem.

    A hír meg a folytatástól függetlenül is hír marad. Főleg, hogy ez jó ideig nem kerül még kukába. De ilyen alapon, mármint, ha kényszeresen szólni akarsz hozzá, azt is írhattad volna, hogy tele a padlás olyan sorozatokkal, amik jó ratinget produkáltak kezdéskor. Az pont annyira nem mondott volna semmit.


    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.05.24. 13:31:02
  • Kaslerka #2
    Jogos! Nem az első rész a mérvadó, hanem a második....