Szekeres Viktor

Tom Hanks háborús filmje sem kerül mozikba

Az AppleTv+ csapott le a Greyhoundra.

Eredetileg a tavalyi év első felében tervezték bemutatni a Tom Hanks főszereplésével készített háborús filmet, a Greyhoundot, és később ötször váltott premierdátumot a film - legutóbb természetesen a koronavírus miatt. Ezek után talán nem is meglepő, hogy a Sony lemondott a mozis premierről. Azonban lehet, hogy nem azért tette, mert nem bízott a filmben, ugyanis az így az AppleTv+-ra kerülhet fel, mint első nagyszabású produkció, ami azt jelentheti, hogy az Apple nagyon komoly összeget fizetett érte, és így lehet, hogy meg is érte a felek számára az üzlet. Azt viszont még nem tudni, hogy mikor láthatjuk a filmet iPhone-jainkon.

A film hivatalos szinopszisa: "Az Atlanti-óceánnál nem volt véresebb csatatér. A 2. világháború idején német tengeralattjárók tizedelték az utasszállítókat és a segítségükre siető hadihajókat. Krause kapitány azonban nem ijed meg. De fél.
Félti a rábízott flottát, amelynek a biztonságáért felel. 1942-ben, röviddel az Egyesült Államok hadba lépése után a kapitány első háborús feladatára indul: egy 37 hajóból álló konvojt kell átvezetnie a kegyetlen háború legkegyetlenebb hadszinterén.
Ráadásul a németek nem az egyetlen ellenség: az időjárás, a tengerészek közötti ellentétek és a kapitányt gyötrő kétségek is mind kétségessé teszik, hogy sikerül végrehajtaniuk a feladatot. Pedig itt csak két lehetőség van: siker vagy halál…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mumoka 2012 #1
    remélem be bukja ha csak iPhone jön meg érdemli.