Szekeres Viktor

Új premierdátumot kapott az idei X-Men-film

Megint új dátumot kapott a New Mutants.

Eredetileg még 2018. április 13-án került volna Amerikában bemutatásra a New Mutants, vagyis az Új mutánsok, azonban a Fox stúdió úgy döntött, hogy csak 2019. február 22-én engedi moziba, majd pedig onnan halasztották tavaly augusztusra a premiert, melyet követően végül 2020. április harmadika lett a végső dátum. Ez már végképp biztosnak tűnő időpont volt, de jött a vírus és az újabb halasztás.

És lehet, hogy nem az utolsó. Ugyanis a stúdió, némiképp optimistán úgy döntött, hogy Amerikában augusztus 28-án fogja bemutatni az agyonhalasztott filmet abban a reményben, hogy végre láthatja a közönség. Egyelőre tehát nem opció a digitális platformos premierje, ami annyiból érthető is, hogy a Disney+-ra nem kerülhetne fel, a Hulun pedig közel sem lenne akkora főnyeremény egy bemutató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    aki nem nézi, az nem unja. aki nézi, az azért nézi, mert nem unja. ötveniksz év után miért most unná meg bárki is? vagy a 20 év alatt 10 mutánsokról filmtől sokalltál be? emberekről sokkal több szól, mégsem unja a többség őket.
  • Frekvency #1
    istenem, ikszmen bakker...nem unják még ezt a szart??