Szekeres Viktor

Megvan Roland Emmerich a Földre zuhanó Holdról szóló filmjének főszereplője

Josh Gad lesz a Moonfall főszereplője.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Josh Gad főszereplésével készülhet el Roland Emmerich 2016 óta tervezett scifi-katasztrófafilmje, a Moonfall. A film szkriptjét a német származású rendező készítette el Harald Kloser és Spencer Cohen közreműködésével.

A Moonfall a 2012 és a Spielberg-féle Harmadik típusú találkozások elegye lesz, melyben egy igen valószerűtlen, kívülálló, némiképp antiszociális egyénekből álló csapatnak kell megmentenie az emberiséget azt követően, hogy a Hold letér pályájáról, és elkezd közelíteni a Föld felé. Ez a Moonfall egyébként nem összetévesztendő a 2014-es Blacklistes forgatókönyv alapján tervezett filmmel, mely egy holdi Föld-kolónián játszódó krimi lesz, nagyjából a Fargo hangulatában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Jó, de ez még hozzá képest is kínos. :) Bár már a Függetlenség napja 2 is szörnyen blőd volt. Igen, az elsőben is voltak baromságok. :)
    De vannak azért jó filmjei, meg azért az első Függetlenség napja sem volt szar, csak azt a vírusos dolgot kellett volna kicsit átgondolni. :)
  • scagnetti #3
    Most komolyan, Emmerich-től ti milyen mély gondolatokat ébresztő filmet vártok,főleg ha még sci-fi is?
  • cateran #2
    "a Hold letér pályájáról, és elkezd közelíteni a Föld felé."

    Ez valami reklam hosszusagu rovidfilm lesz?
  • Zombee #1
    Ezt még olvasni is kínos. :)