Szekeres Viktor

Május végén indul el az HBO Max

Május 27-én indul el az HBO Max.

Természetesen csak Amerikában, de hó végén, egész pontosan május 27-én elindul az HBO Max streaming szolgáltatás, egyelőre havi 12 dolláros bevezető áron (a 15 dollár helyett). A platform jó pár eszközön fogható lesz, a WarnerMedia a napokban egyezett meg az Apple-lel, hogy iPhone-okon és iPadeken is lehessen nézni, és még az AppleTv szolgálatatásába is integrálni fogják.

Az elég sok csatorna kínálatát (többek között természetesen az HBO-ét is) is magába foglaló HBO Max rengeteg saját gyártást fog az elkövetkező hónapokban bemutatni (érkezik ide Dűne- és Szörnyecskék-sorozat is), azonban kezdésnek nem túl nagy friss kínálattal fog bírni, hiszen az Anna Kendric főszereplésével készített Love Life mellett csak pár reality és gyerekműsor lesz nézhető rajta - a hatalmas katalóguson kívül.

Az elkövetkező egy évben olyan sorozatok várhatóak még, mint Unpregnant, The Flight Attendant, Strange Adventures, Green Lantern, DC Superhero High, Grease: Rydell High, Rap Sh*t, College Girls, Tokyo Vice, Gossip Girl, Station Eleven, Made For Love, Americanah, Circe, Raised By Wolves, valamint Doom Patrol folytatása is ide kerül fel majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!