Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő a Sikoly 5-ben?

Neve Campbell is szerepelhet az új Sikolyban.

Pár hónapja arról számolhattunk be, hogy a Sikoly (Scream) negyedik részének közönségkedvenc karakterét alakító Hayden Panettiere visszatérhet az ötödik részre, azonban ha őt "nagy visszatérőnek" tituláltuk, akkor valami új jelzőt kéne találni Neve Campbellnek, akit ugyancsak megkerestek azzal, hogy térjen vissza a frachise-ba, mint Sidney Prescott.

Mindez nem pletyka, de persze biztosra sem vehető, azonban a forrás közvetlen, hiszen maga a színésznő beszélt a megkeresésről a Rotten Tomatoes-nak adott interjújában. Konkrétan azt mondta, hogy beszélt a lehetőségről a film rendezőivel, Matt Bettinelli-Olpinnal és Tyler Gillettel.

Azt tavaly novemberben derült ki, hogy a Spyglass Entertainment elkezdte fejleszteni a franchise ötödik részét. Akkor még nem lehetett tudni, hogy miképp illeszkedik a rész az eddigi epizódok sorába, hogy visszatér-e valaki a korábbi filmekből, tehát az sem volt ismert, hogy előzmény, reboot vagy folytatás lesz - értelemszerűen a remake-et ki lehetett zárni. Most talán valamennyire tisztult a kép. Egyébként azt beszélik, hogy a film egy, a szülővárosába hazatérő fiatal nőről fog szólni, aki megpróbálja kideríteni, hogy ki felel az ott elkövetett szörnyű bűncselekményekért. És még azt is pletykálják, hogy az eredeti filmek írója, Kevin Williamson is visszatér executive producerként, de a forgatókönyvíró kilétéről továbbra sem tudunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!