Szekeres Viktor

A nemzet aranya-tévésorozat készül

Lehet, hogy tévésorozatként folytatódik A nemzet aranya.

Jó ideje tervezgetik A nemzet aranya (National Treasure) című filmek folytatását, és tavaly azt írtuk, hogy Jerry Bruckheimer még mindig el akarja készíteni a harmadik részt, és folytak is megbeszélések róla a stúdióval, de akkor még nem volt végleges bólintás. Nos, az azóta sincs, viszont lehet, hogy egy tévésorozat kapcsán lesz, ugyanis a Deadline értesülései szerint a Disney+ elkezdett fejleszteni a producer részvételével egy szerializált változatot.

Bruckheimer elmondta a Collidernek, hogy a tévésorozat mellett a filmes folytatáson is tovább dolgoznak, valamint hogy előbbi egy jóval fiatalabb szereplőgárdával készülne el, és már a pilotszkriptjük készen is van, valamint a további epizódoknak az outline-ja is megvan.

Érdekesség, hogy John Turteltaub, a Nemzet aranya-filmek rendezője még 2010-ben beszélt arról, hogy késő ősszel, vagy tél elején szeretné elkezdeni a harmadik rész forgatását. Egyébként az első rész 2004-ben került mozikba, s hozott világszerte 347 millió dollár bevételt, míg a második epizód 2007-ben tett szert 457 millió dolláros bevételre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!