Szekeres Viktor

Végre hírek a Magic: the Gathering-tévésorozatról

Írják már a Magic-sorozatot.

Tavaly nyáron derült ki, hogy a Netflix animációs tévésorozatot készít a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték alapján. A készítő Henry Gilroy és Jose Molina, az executive producerek pedig Joe és Anthony Russo, akik a napokban a Collidernek adtak egy interjút, és elmondták, hogy a széria jelenleg szkript fázisban van, de mivel az animációnak köszönhetően sokkal hosszabb az előkészítési folyamata, még jó ideig nem kell számítanunk az elkészülésére.

A sorozat készítésében természetesen részt vesz a Hasbro és a kiadó Wizards of The Coast is, a főrendezője Yoriaki Mochizuki lesz, az animációért pedig a Bardel Studio felel. A tervek szerint a Planeswalkeres történetszálakat terjesztenék ki lefedve velük a thriller, horror és dráma műfaját.

Magic: The Gatheringes projektről legutóbb 2014-ben hallhattunk, akkor egy mozifilmes terv forgott közszájon, olyannyira, hogy még plakátot is kapott. Az a film a Fox stúdió gyártásában készült volna el Bryan Cogman forgatókönyve alapján, aki Simon Kinberg szkriptjét írta - értelemszerűen ez a projekt végül elhalt valamikor út közben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!