Szekeres Viktor

A Budapest ComicCon egyelőre még nincs elhalasztva

Az első budapesti ComicCon még mindig áll.

Mint ismert 2020 augusztus 15-16-án kerülne megrendezésre itthon az első Budapest ComicCon rendezvény, mely kapcsán még mindig nincs döntés arról, hogy elhalasztásra kerülne, a szervezők a legutóbbi tájékoztatásuk szerint "folyamatosan figyelik a híreket, a kormányzat napi tájékoztatóit és partnereikkel gondosan elemzik a kialakult helyzetet. Tudomásul vették a bejelentett rendkívüli jogrendet és az ezzel járó korlátozásokat, amelyek a 100 főnél nagyobb, fedett rendezvényekre vonatkoznak", azonban még optimisták, vagy legalábbis március 11-én azok voltak.

Erre utal az is, hogy a napokban újabb bejelentések történtek a BCC Facebook oldalán a meghívott vendégekre vonatkozóan. Ott arról is lehet tájékozódni, hogy kikre számíthatnak eddig a szervezők, pár kevésbé ismert, de geek sorozatban játszó színész és képregény-készítő, valamint -rajzoló mellett nevesebb külföldi és hazai cosplayesekre vetették ki a hálójukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quatlander #2
    Elvileg ez nem ilyen "szezonális" vírus. Talán mindig lesz egy utolsó előtti fertőzött. Az immunitás nagy kincs lehet.
    Én is reménykedek azért.
  • wraithLord #1
    Hát augusztusra már csak vége lesz a veszélyhelyzetnek. Remélem, már júliusra is. Mondjuk tuti el lehet húzni jövő ilyenkorig is, és egyesek szerint talán ősz végére vége lesz...