Szekeres Viktor

Dűne-mozifilm: megérkezett a többi jelenetfotó

Újabb Dűne-fényképeket tettek elérhetővé.

A Vanity Fair nem csak a minap a netre felkerült fotóval adott felületet a Dűnének, hanem újabb képekkel, és ami még fontosabb talán, ezzel a háttércikkel, amiből sok érdekesség kiderül a Magyarországon forgatott Frank Herbert-adaptációról. (A linkelt cikkben további képeket is meg lehet nézni.)

Klikk ide! Klikk ide!

A képek egyikén a rendezőt, Denis Villeneuve-öt is felfedezhetjük, akinek a munkái a kommersz filmek rendezői közül talán a legjobb reakciókat kapták az elmúlt években mind a nézőktől, mind a kritikusoktól. A kanadai filmestől 2010-ben a Felperzselt földet (Incendies) mutatták be (IMDb: 8.2/10), ezt követte 2013-ban a Fogságban (Prisoners - IMDb: 8.1/10), 2015-ben a Sicario - A bérgyilkos (Sicario - IMDb: 7.6/10), 2016-ban az Érkezés (Arrival - IMDb: 7.9/10) nyűgözte le tőle a legtöbb mozizót, és legutóbb a Szárnyas fejvadász 2049-cel (Blade Runner 2049 - IMDb: 8.0/10) sem vallott szégyent. A sorból egyedül a 2013-as Ellenség (Enemy - IMDb - 6.9/10) lóg ki, de sokan ilyen osztályzatnak is örülnének.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • logitor #3
    Lynch hangfegyverét nem lesz nehéz... Bár rengeteg dolog jól lett megvalósítva abban a verzióban, sajnos túl sok sebből vérzik. Talán idén (és majd a második részben) megkapjuk azt amit a mester, Frank Herbert papírra álmodott. Épp itt az ideje, hogy a sok Marvel és Star Wars mellett a Dűne is megkapja a kiemelt figyelmet amit amúgy is megérdemel.
  • gombabácsi #2
    lynch mesterművét nehéz lesz felülmúlni...
  • end3 #1
    Denis Villeneuve az egyik legjobb rendező! - Életemben látottak közül, az utóbbi 20 évben, (kicsit több mint 2200 film!) nekem messze a legjobb filmek között szerepel a "Felperzselt föld" (Incendies), és az "Érkezés" (Arrival), (Pár kommerszebb filmjét sem nevezném azért melléfogásnak.) Úgy, hogy kíváncsian várom az újabb Dune-t.